K 15. výročí udělení prvních certifikátů regionálních značek jsme si dali dárek - internetovou nákupní galerii s certifikovanými produkty Poklady z regionů.

I když odhodlávání trvalo dlouho, do realizace jsme s kolegyněmi skočily po hlavě, a teprve za pochodu postupně zjišťujeme, jaké všechny nástrahy na nás čekají. Co ale nepočká, jsou Vánoce, proto obchod spouštíme snad symbolicky 21. 11. 2021 a první zákazníky prosíme o shovívavost a zpětnou vazbu. Na obchodě je určitě ještě hodně co vylepšit, některé funkce, a hlavně další výrobky budeme doplňovat postupně v dalších dnech.

Nemáme ambice být v popředí reklam ani cenových srovnávačů. Doufáme ale, že i tak si náš obchod najde zákazníky, kteří budou spolu s námi v klidu a s otevřenými smysly i srdcem objevovat poklady z našich regionů. 

Pokud máte sami certifikované výrobky, které byste chtěli v našem obchodě nabídnout, napište, podíváme se, co z Vašeho sortimentu by se hodilo do naší nabídky. Předem se ale omlouváme, že do Vánoc už nové výrobky zpracovat nestihneme, ještě jich totiž spousta čeká na zveřejnění.

Vážení a milí, vítejte na místě, kde se nespěchá, a kam se, doufáme, budete vracet, protože při každé návštěvě najdete nějaký nový poklad.

S úctou a pozdravem,

Kateřina Čadilová (ta, která to celé vymyslela), Jana Galuščáková (ta, která to organizuje a plní), a Tereza Zatřepálková (ta, která to šíří do světa)