Bezchlebovu rodinnou konzervárnu najdete v Zábřehu. Jedná se o malou manufakturu, kterou tvoří 20 zaměstnanců. Založil ji Olin Bezchleba v roce 2011 po 18 letech působení v gastronomii a potravinářském průmyslu.

Naše produkty vyrábíme z velké části ručně, ale mlýnek na maso s klikou nebo ruční struhadlo zeleniny už opravdu nějakou dobu nepoužíváme.

Naším cílem je pokračovat ve výrobě kvalitních delikates, které budou pocházet z poctivých surovin. Na složení výrobků si velmi zakládáme. Nenajdete v nich žádné konzervanty. No řekněte, když to šlo bez nich dříve, tak proč by to nešlo i dnes? Džemy obsahují pouze přírodní citrusový pektin.

Aby byly výrobky co nejvíce autentické, rozhodli jsme se pro tradiční patentní sklenice značky Weck. Některé tvary této značky se skutečně používaly už koncem 19. století.

Žádná položka