Domácí, poctivé a dělané s láskou – to všechno představují Frymburské marmelády. Jsou pojmenované podle malebného městečka u Lipenské přehrady. Symbolizují spojení přírody, domova a rodiny. A najdete v nich ovoce ze šumavských lesů a zahrad. Rodí s největší péčí pod rukama paní Procházkové v restaurační kuchyni hotelu MAXANT. Pro hotelové hosty jsou už samozřejmostí, a díky našemu obchodu se dostane i na další zájemce.

Naše marmelády, džemy a povidla jsou vyráběné pouze z přírodních ingrediencí, s vysokým podílem ovoce, ke konzervaci používáme pouze citronovou šťávu a přírodní pektin. Používáme převážně české suroviny, rybíz a maliny z místních zahrádek, borůvky ze šumavských lesů, jahody z jihočeských plantáží, jablka a hrušky od pěstitelů v okolí a meruňky z Moravy.

Marmelády dochucujeme dle druhu různým kořením, skořicí, kardamonem, vanilkou, … ale třeba i rumem nebo portským. Věříme, že i ten na první pohled nejobyčejnější moment, jako je třeba pořádná vrstva kvalitní marmelády na čerstvě upečeném chlebu, se může stát nezapomenutelným zážitkem – a stačí k tomu jen velmi málo.